Over ons

Arbeid en Inkomen is onderdeel van Focuszorgteam BV. Vanuit onze klinieken bieden we medisch specialistische- en paramedische zorg in teamverband. We beschikken op dit moment over drie locaties: Amersfoort, Lelystad en Tiel. Sinds enkele jaren kunnen cliënten van de Vermoeidheidkliniek gebruik maken van de succesvolle dienst Arbeid en Inkomen. Deze unieke dienst is nu beschikbaar voor iedereen!

Het (advies)team van Arbeid & Inkomen bestaat uit Annebel Krieger, Patricia Haages, Selwyn Donia en Pierre de Roy. Samen beschikken wij over veel (juridische en medische) kennis en ervaring met vraagstukken op het gebied van arbeidsongeschiktheid (ziekteverzuim en re-integratie) en sociale zekerheid (WIA, Ziektewet, WW etc.). Op onze nieuws- & blogpagina vind je nuttige informatie over deze onderwerpen. Veel van deze informatie is exclusief toegankelijk voor onze cliënten. Wil je cliënt worden? Klik dan hier.

Mocht jouw situatie er om vragen dan kunnen we overleggen met onze collega’s die bestaan uit paramedici en medisch specialisten. Ook beschikken we over een netwerk van specialisten (zoals advocaten, arbeidsdeskundigen etc.) waar wij een beroep op kunnen doen. Onze office-medewerkers zorgen voor belangrijke ondersteuning en dragen er aan bij dat alles vlekkeloos verloopt.

Klik op diensten om meer te weten te komen over onze dienstverlening.